TÁMOP-2.1.3.B-12/1-2012-0315

Az ALPROSYS Kft. a 2012-es év folyamán pályázatot nyújtott be - majd 2014. év végén nyertesnek ítéltetett - Uniós forrásból finanszírozott munkahelyi képzések lefolytatására.

A pályázat által finanszírozott képzések 2015. évben valósultak meg. Cégünk munkavállalói nyelvi, műszaki képzéseken, valamint különböző tréningeken vettek részt.

Munkatársaink a nyelvi képzéseken belül angol és német nyelven tanulhattak, attól függően, munkakörükhöz melyik a legideálisabb választás. A nyelvtanfolyamok különböző szinten folytak, összesen 10 csoport részére történt oktatás.

Műszaki képzés keretén belül a FESTO Didactic által tartott pneumatikai tanfolyamon vettek részt a mechanikus tervezők, a villamos tervezők, a szerelők, valamint a villanyszerelők. A képzés nagyban hozzájárult a pneumatikai tervezés és pneumatikus szerelés fejlesztéséhez.

A tréningek esetében a fő hangsúly a kommunikáción volt. Azonban e mellett szerepet kapott a csapatépítés, konfliktuskezelés, időgazdálkodás. A 6 alkalmas tréningből 2 nap külső helyszínen került lebonyolításra, mely még inkább elősegítette a csapat összekovácsolódását. .