Az ALPROSYS Célgépgyártó Kft. sokéves tapasztalattal rendelkezik az egyedi gépgyártás területén, mely tapasztalatok alapján elmondhatjuk, hogy a hazai egyedi gépgyártó cégek közül is a nagyobbak közé tartozunk.

Megrendelőink különféle iparágakból kerülnek ki, de főként multinacionális autóipari vállalatok, valamint azok beszállítói találhatóak meg Partnereink között.

Egyedi gépgyártónként nem rendelkezünk fix termékpalettával. Minden egyes berendezést, szerelősort egyedileg, Partnereink igényei szerint tervezünk meg, gyártunk le, szerelünk össze, helyezünk üzembe.

Cégünket a folyamatos fejlődés jellemezi. A manuálisan működő szerelősorok gyártásától eljutottunk a bonyolultabb vezérléssel ellátott, automatán vagy félautomatán működő berendezésekből álló gyártósorok teljes kivitelezéséig.

A vállalat stabilitását mutatja, hogy a gazdasági válság idején nem kényszerültünk semmiféle leépítésre, nem csökkent a rendelési állományunk. Sőt, kisebb növekedést értünk el a válság évei alatt is.

Fontos számunkra a legújabb innovációs technológiák követése, alkalmazása.

Cégünk folyamatosan törekszik jelenlegi és jövőbeli Partnereink igényeinek kielégítésére, a minőség és a megbízhatóság növelésére.

Cégtörténet számokban:

  1996 - Az Alprosys Kft. győri székhellyel, túlnyomórészt német tulajdonosi háttérrel megalapításra került.
  2001 – A cég a győri Ipari Parkban felépült irodaépületbe költözik, melyhez 1100m2-es gyártócsarnok tartozik.
  2008 – A cég fejlődése szempontjából fontos, a vevők rugalmasabb kiszolgálásának állomásaként saját forgácsoló-üzem került kialakításra hagyományos gépekkel és megmunkáló-központokkal.
  2012 – Kecskeméti képviselet megnyitása
  2015 – Tulajdonosváltás, a vállalat 100% magyar tulajdonba került, a PannonBau cégcsoport tagjává vált. Többségi tulajdonos a Linartech Kft.
  2016 – Budapesti képviselet megnyitása